Dezelfde Wet Heerst Over De Gehele Natuur

birth

In het Nieuws (uit Physorg.com): Met de dood in het vooruitzicht: vergelijkbare vroege waarschuwingssignalen van klimaatveranderingen, de ecosystemen, de financiële markten en de menselijke gezondheid“. Wat hebben abrupte wijzigingen van de circulatie van de oceanen, het klimaat, verplaatsingen van de dieren in het wild en ecosystemen, de mondiale financiële markt dat vastloopt, astma aanvallen en epilepsie met elkaar gemeen?

Naar een document deze week geplaatst in het dagboek “natuur”, geven ze algemene vroegtijdige waarschuwingsignalen af die duiden op een kritische grens van verandering met de dood in het vooruitzicht.

Het wordt steeds duidelijker dat veel complexe systemen een kritische drempel hebben-“omslagpunten”- die deze systemen plotseling van de ene staat naar de andere doen verschuiven”. Schrijven de auteurs.

Mijn Opmerking: Immers de wet geld voor de hele natuur met inbegrip van de menselijke beschaving. Dit is nog maar de eerste ontdekking van de integrale en globale afhankelijkheid van alle natuurdelen.

Wanneer het ons verplicht ons te verenigen in een geïntegreerd systeem, dan zullen alle negatieve veranderingen stoppen en alles zal opnieuw in harmonie komen, zelfs de “onomkeerbare” klimaatsveranderingen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed