De Wetenschappers Hebben De Mythe Van Ware Vriendschap Ontcijferd

mythIn het Nieuws (vertaald van YoRead): Westerse wetenschappers hebben het verschijnsel van ware vriendschap onderzocht, waarbij ze tot de conclusie gekomen zijn dat “onzelfzuchtige vriendschap” een mythe is. Elke persoon zoekt vrienden uit puur gebaseerd op egoïstische doeleinden. Door een vriend te helpen, hoopt een persoon onbewust dat zijn vriend hem een wedergunst zal verlenen.

Mijn Commentaar: Sinds de oudheid heeft Kabbalah geleerd dat de menselijke natuur absoluut egoïsme is. Daarom, is wat we echt moeten onderzoeken, hoe we onze natuur om kunnen omzetten in schenking. En dit ook wordt in de wetenschap van Kabbalah beschreven.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: