De Juiste Benadering Voor Elk Probleem In Het Leven

problemsEen persoon die geestelijk vooruit gaat moet begrijpen dat alle problemen die hij tegenkomt op zijn spirituele pad van boven komen. Problemen worden aan ons gegeven op verschillende niveaus en die kunnen verschillende soorten zijn.
Dit hangt van de specifieke ziel af en wat het nodig heeft om correctie (verbetering) te bereiken.

We moeten niet analyseren waarom we bepaalde specifieke problemen ontvangen. We zullen nooit in staat zijn te begrijpen terwijl we op die niveau zitten. We moeten er bovenuit stijgen, alsof we er geen aandacht aan geven en alleen maar denken aan het spirituele doel. Op het pad naar het doel moeten we soms een rivier overwinnen, soms een scheur in een rots, soms een afgrond en soms een cycloon. Door het overwinnen van de obstakels in het belang van het bereiken van het doel, veranderen we ze in hulp en precies hieruit bouwen we het doel!

Geen van de obstakel komen naar ons toe bij toeval. Zij zijn allemaal al bepaald door de kwaliteiten van zijn ziel. De ziel is gebroken en deze breuk bepaald wat voor soort problemen er onthuld worden omwille van onze correctie.

Als je streeft naar het spirituele doel ondanks de belemmeringen, dan verbeter je ze en worden ze gevuld met kennis, begrip en verbinding. Dit is hoe een persoon vooruit gaat. Maar het pad is altijd gevuld met belemmeringen en dit zal doorgaan tot het eind van correctie. Dit is waarom het “de pad van correctie” wordt genoemd.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed