Als We De Spiritualiteit Ontdekken, Ontdekken We Onszelf

revealusAlles bestaat binnen in mijn verlangen. Dit is waar het hele Licht van de Wereld van de Oneindigheid onthuld wordt, zowel als alle andere werelden. Ik neem alles waar wat binnen in mijn verlangen bestaat. Alle beelden van de realiteit bestaan binnen in mij. Door nieuwe lagen van verlangen te ontdekken, begin ik de werelden te voelen die eerst voor me verborgen waren. De makkelijkste en de meest betrouwbare manier om de nieuwe verlangens te ontdekken is door middel van de groep, door onze verenigde strevens, met de verbinding tussen ons en door alle verlangens bij elkaar te verzamelen om onze innerlijke verborgen lagen en werelden te ontdekken.

We bestaan binnen in de Wereld van Oneindigheid en we moeten het binnen onszelf in proberen te onthullen, zoals er staat geschreven: “Ik onthulde en werd vervuld door iets wat sinds het begin van de tijd heeft bestaan!”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed