Alles Wat Ons Overkomt Is Bedoeld Om Ons Bij Kabbalah Te Brengen

soul and bodyEen vraag die ik gekregen heb: Ik studeer al een paar maanden Kabbalah, sinds de winter van dit jaar. Eerst begon ik met het Studie Centrum online en nu ga ik naar uw ochtendlessen, lees ik de boeken en ben ik onderdeel van de Kabbalah groep. Mijn vraag gaat over de post: “We Komen Bij Volmaaktheid door het Medicijn van Absolute Vriendelijkheid”.

Ik was vroeger een ballet danser en als kind heb ik geturnd in wedstrijden. Ik had heel veel fysieke blessures, zoals voet, knie, achilles pees verwondingen en een serieuze rugklacht, waardoor ik drie operaties nodig had en een ruggegraatfusie.

Afgelopen drie jaar heb ik veel pijstillers gebruikt. Maar het afgelopen half jaar, ben ik gestopt met hele sterke medicatie en nu gebruik ik alleen maar pijnstillers die bij de drogist te verkrijgen zijn. Ik gebruik de medicatie echter wel iedere dag, aangezien ik zonder deze toch de hele tijd pijn heb.

Kunt u me vertellen of ik gelijk heb of niet. Het lijkt alsof ik deze blessures moest ondergaan om tot het besef te komen dat alles met absolute goedheid gedaan werd, zodat het me bij mijn lotsbestemming zou brengen, en door Kabbalah te studeren, zal dit me kalmeren en als een pijnstiller werken, en ik zal niet langer allerlei pijnlijke kwalen hebben. Hiermee bedoel ik dat ik geen medicatie meer nodig zal hebben.

Moet ik proberen om mijn dagelijkse drogisterij medicatie ook te stoppen? Betekent dit dat ik uiteindelijke maar hopelijk snelle verlossing van deze pijn mag verwachten?

Mijn Antwoord: Alles wat tot nu toe gebeurd is, is gebeurd zodat je bij Kabbalah zou komen!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: