Wees Niet Bang Om Fouten Te Maken

priestAls een persoon op de juiste manier vordert, is hij niet zelfverzekerd op het spirituele pad. Hij gelooft niet arrogant dat hij alles weet wat hem in dit leven zal overkomen, maar Hij gelooft alleen degene die hem bestuurt en alle handelingen verricht. Hij weet dat hij alleen Degene die Bestuurt en Schenkt bij moet staan, de Hoogste Bestuurder. Dit is de sleutel voor correct vorderen.

Echter als een persoon zelfverzekerd en trots is, en hij denkt dat hij alles weet, dan zal hij niet eens begrijpen dat hij op het pad zit van een simpele bezitter en hij nog niet eens geproeft heeft wat spiritualiteit echt is.

Je moet je niet schamen om je fouten te erkennen. Het ware pad is als je jouw fouten ontdekt en ze corrigeert, je alleen maar meer fouten zult ontdekken, etc.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed