Waarom Werken We Zo Hard?

a-crisis-is-a-crisisIn het Nieuws (van The Telegraph):Miljoenen Britten maken zich – volgens onderzoek in hun vrije tijd zorgen om het werk“. Meer dan de helft geeft toe zich thuis, tijdens het weekend zorgen te maken, terwijl twee derde het huis niet uitgaat zonder hun telefoon of Blackberry… In Noord Ierland wonen de hardste werkers – waar 51% – tien uur per dag werkt.

Mijn Commentaar: Maar mijn school leraar beloofde me dat als ik groot was, ik halve dagen en halve weken zou werken, en de rest van de tijd met ontspannende activiteiten zou doorbrengen!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Het Spel Van Het Leven Heeft Nieuwe Regels

Engelstalig:
Laitman.com Post: School Daze: How to Help Form A Human
Interview: “Why All Values Have Depreciated”
Kabbalah Today Article: “A Wall of Hope”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed