Vrede Verkrijgen In De Hogere Wereld Brengt Vrede Voor Iedereen

Laitman_2009-08_2939Het is onmogelijk om een nieuwe werkelijkheid in te gaan, door gebruik te maken van de oude egoïstische benadering. Allerlei “groene” bewegingen roepen ons op om van de natuur te houden en om er voor te zorgen, omdat de hele planeet ons thuis is. Echter zijn we niet in staat om het op deze manier te zien. De mens kan het zich niet voorstellen dat de hele wereld van hem is, en dat de hele mensheid binnen hem in zit.

De mens moet de Schepper ontdekken en kracht van Hem ontvangen, om een nieuw systeem van relaties op te zetten, met de omringende wereld boven zijn eigen egoïsme. Met andere woorden, tegenwoordig worden we verdeeld door haat, maar door boven deze haat uit te stijgen, zullen we een nieuw systeem van relaties ontdekken, een systeem van liefde.

Dit kan alleen door de Schepper gedaan worden, Die wij aantrekken, zodat Hij deze verbinding tussen ons zal oprichten. Hij die vrede in de Hoogste Wereld schept, zal vrede binnen ons in scheppen!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: