Vandaag Is In Werkelijkheid “De Stilte Voor De Echte Storm”

why20does20everyone20hate20israelIn het Nieuws (van Prlog Organization):De grote depressie voorwaarts: Een interview met Harry S. Dent” De Auteur Harry S. Dent, Jr. heeft met succes de crash van de herfst 2008 (een jaar geleden) voorspeld, hij was ook de auteur van het boek “The Great Boom Ahead” die gepubliceerd werd in 1992 toen hij vrijwel alleen stond in de prognose van de onvoorziene opleving van de jaren negentig. En nu zegt hij dat het feest voorbij is.

Te midden van de voorspellingen die hier gemaakt worden laat ons zien dat we aan het einde zijn van een historische oplevingcyclus, en al lijkt het alsof we aan het herstelen zijn van de voornaamste crisis en de kleine recessie die begon in het midden, eind van het jaar 2009, (het gegeven dat Obama een tekort had om hulp te geven aan de infrastructuur en om banen te creëren) het is in werkelijkheid “de stilte voor de storm”.

Mijn Antwoord: Elke analyse die rekening houdt met onze communicatie over en weer met de natuur, ondersteunt deze voorspellingen van een diepere crisis, of zelfs het einde van dagen. Er is echter een mogelijkheid het pad van het lijden te vermijden, door te kiezen voor het pad van de erkenning van het kwaad van onze ego en de correctie daarvan door een externe kracht.

Al onze methoden laten tenslotte zien dat het iets is dat we dit zelf kunnen doen. Maar onze eigen krachten zijn egoïstisch en kunnen onze situaties niet veranderen.

Echter wanneer ik besluit dat de benodigde correctie alleen mogelijk is door een externe kracht, dan kan Kabbalah ons helpen te begrijpen hoe we dit kunnen activeren. Dan zal de oplossing komen.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: The Classical Wisdom Of Kabbalah And The Evolution Of The Urgently Needed Planetary Consciousness
Laitman.com Post: Reflections On The Crisis
Laitman.com Post: The Solution – Excerpts From The Writings Of The Last Generation  By Baal HaSulam

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed