Op Ons Huidige Pad Blijven Zal Alleen Meer Lijden Met Zich Mee Brengen

who-are-weEen vraag die ik heb gekregen: Het is onmogelijk om in balans te zijn met de Natuur, als mijn benadering van het leven egoïstisch is. Hoe kan ik balans met de Natuur bereiken?

Mijn Antwoord: Tegenwoordig worden we gedwongen om de waarheid onder ongen te zien. We worden bedreigd door honger, epidemieën, natuurrampen etc, en onze natuurlijke ontwikkeling heeft ons in deze situatie gebracht.

We hebben op de wetenschap vertrouwd om ons leven te verbeteren, maar wat hebben de wetenschappen ons gegeven? Het gebruik ervan nog steeds niets goeds aan ons gebracht! Eerder het tegenovergestelde, we hebben onze hele planeet verwoest, ons leven, we zijn vast komen te zitten, we zijn van het pad afgeraakt en nu hebben we te maken met een doodlopend einde. Het fundament van de mensheid is op verkeerde principes gestaafd, wat ons ertoe geleid heeft om ons duizenden jaren in de verkeerde richting te ontwikkelen – in de richting van het egoïsme.

Dit is waarom we onmiddellijk de beginselen van onze fundering moeten veranderen en een nieuw pad op moeten gaan! De wetenschap van Kabbalah en niet de aardse wetenschappen zullen ons helpen vorderen op het pad van de ontwikkeling op een volkomen andere manier. We zullen dan alle wetenschappelijke kennis gebruiken voor gemeenschappelijk goed, in plaats van de ondergang van de mensheid. Het beginsel dat aan alle wetenschappelijke ontwikkeling ten grondslag ligt, moet het verlangen zijn om goed te zijn tegen anderen, in plaats van kennis, macht en dwang te gebruiken omwille van zichzelf.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: In Tegenstelling Tot Wetenschap Of Godsdienst, Geeft Kabbalah Je Een Hele Nieuwe Waarneming
Laitman.nl Artikel: Een Verandering Van Waarden Is Nodig Om Het Medische Beroep Te Reanimeren

Engelstalig:
Laitman.com Post: The Classical Wisdom Of Kabbalah And The Evolution Of The Urgently Needed Planetary Consciousness

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed