Muziek Die Eenheid Bevordert Kalmeert Te Vroeg Geboren Baby’s

flute1In het Nieuws (van BBC):Muziek ‘zorgt voor’ premature baby’s‘. Het toenemende bewijs suggereert dat het afspelen van de muziek aan te vroeg geboren baby’s, terwijl ze in het ziekenhuis liggen, ze helpt om te groeien en te vorderen.

De voordelen zijn kalmere kinderen en ouders, zowel als sneller toenemend gewicht voor de baby’s en korter verblijf in het ziekenhuis.

Een Canadees team, heeft negen onderzoeken bekeken en is er achter gekomen dat muziek de pijn verminderde en eetlust bevorderde.

Mijn Commentaar: Muziek helpt omdat het harmonie bevat, de uit de eenheid van tegengestelden bevat. Het is juist als deze tegengestelden verenigd worden, dat ze harmonie creëren, die de verwoestende gedachte, verlangens en eigenschappen corrigeert. Extern wordt dit gemanifesteerd als ontspanning, afleiding e.d. Echter deze eigenschap zit alleen in de muziek met enorme innerlijke harmonie, zoals klassieke muziek (Mozart) en niet in muziek die gestaafd is op verwoesting (rock, pop, etc).

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Music To Perceive With The Soul
Laitman.com Post: The Rhythm Of Music Makes The World Go Round
Laitman.com Post: Babies – Physical And Spiritual

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed