Liefde Is Alles Wat We Nodig Hebben Om De Balans In De Wereld Te Herstellen

what-does-a-man-look-for-in-a-woman

Een vraag die ik gekregen heb: Hoe ziet u de volgende knal?

Mijn Antwoord: Alle profeten hebben uitsluitend over ons tijdperk gesproken. Geen van hen beschreef hun eigen era. Al hun voorspellingen hebben betrekking op de tijd wanneer de mensheid zich zou beginnen te verenigen. Dit komt doordat onze enige kans om onze wilsvrijheid te realiseren in deze handeling besloten ligt. Tijdens alle andere tijden, en wat betreft alle andere handelingen, zijn we niets anders dan robots.

Als we onszelf weigeren te realiseren ofwel te corrigeren, staat lijden (rampen, ongelukken, tegenspoed en epidemieën) ons te wachten, in overeenstemming met ons gemeenschappelijke ego.

Kabbalah spreekt over de mogelijkheid van een nucleaire oorlog als we niet de juiste verbinding tussen ons bereiken. Het is dezelfde egoïstische verbinding tussen mensen, die zich manifesteert als hun ziektes, oorlogen en andere rampspoed.

Persoonlijk heb ik het vertrouwen dat we met de kansen die ons momenteel gegeven worden het op tijd zullen redden. We zullen op het randje staat van een gevaarlijke toestand, maar het zal een gecorrigeerde toestand worden.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Unity Among People Is Unique In Nature
Laitman.com Post: For The First Time In History, We Have The Conditions To Realize Our Freedom Of Will
Laitman.com Post: Prophets Are Those Who Help Us Find A Way Out Of The Labyrinth
Shamati #195 “Rewarded – I Will Hasten It”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed