Kijk Nooit Terug

Laitman_2009-08_2934Een vraag die ik heb gekregen: Moeten we waarde hechten aan de staten waar we al door geweest zijn?

Mijn Antwoord: In het algemeen, en als een regel moeten we nooit terug kijken naar het verleden, ongeacht of het goed of slecht is! Dit is onjuist gedrag, een Klipa! In het begin ga ik mezelf opvreten over ik gedaan heb, hoe slecht ik me gedragen heb, maar het belangrijkste is dat ik er niets aan kan doen!

Iedere verwijzing naar het verleden of enige berekening met betrekking tot het verleden zijn niet aanvaardbaar. Kijk alleen vooruit, aangezien de Schepper voor je is! Je bent binnen in jezelf aan het graven, in je herinneringen, in plaats van je op je werk met de Schepper te richten.

Onthoud dat er geen verleden is!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed