Je Kunt Je Partner Niet Dwingen Om Interesse Te Hebben In Kabbalah

Don't Look for Love In This WorldEen vraag die ik heb gekregen: Op welke manier is de spirituele ontwikkeling van de vrouw afhankelijk van een man? Ik ben een man, en de studie van Kabbalah is mijn hele leven. Echter mijn vrouw kijkt naar sitcoms en denkt alleen hoe ze meer geld kan krijgen. Omwille van het redden van ons huwelijk, kijkt ze wel eens samen met mij naar Kanaal 66 (“De Kabbalah Zender”). Ze leest zelfs af en toe uw blog. Maar niets blijft hangen. Kan ik haar naar mijn niveau “optrekken”? Ik heb haar nodig, en we hebben twee heel erg jonge kinderen, maar aan de andere kant, wil ik mezelf volledig aan Kabbalah toewijden.

Mijn Antwoord: Elke persoon ontvangt individueel een verlangen om de Hoogste Wereld te onthullen (ofwel het punt in het hart) van boven af. Je hebt geen recht om je vrouw te dwingen om in Kabbalah geïnteresseerd te zijn.

Als ze je toestaat om in je vrije tijd te studeren, moet je eerst voldoen aan al haar andere voorwaarden. Bovendien, moet je haar laten zien hoe dankbaar je bent voor dit alles. Dit zal je in je spirituele ontwikkeling en in het werken tegen je egoïsme helpen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Huwelijk En Kabbalah
Laitman.nl Artikel: Hoe Om Te Gaan Met Familieleden Die Tegen Kabbalah Zijn
Laitman.nl Artikel: Waarom Heeft Een Man Een Vrouw Nodig In Kabbalah
Leven, Liefde & Gezin

Engelstalig:
Laitman.com Post: There Is No Coercion In Spirituality
Kabbalah Today Article: Love, Deciphered

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed