In Spiritualiteit Voelen We Voordat We Weten

perfectDe toegang van de persoon tot de spiritualiteit is er helemaal niet van afhankelijk of de persoon de structuur van de spirituele systemen beschreven in Het Boek van Zohar kent, noch of hij begrijpt wat hij leest of niet. Het tegendeel is waar, de kennis en begrip kunnen een obstakel vormen die hem tegenhoudt om de spirituele wereld te voelen.

We gaan de spiritualiteit binnen net als een kind dat in deze wereld komt, en iets heel erg ongewoons begint te voelen. Eerst voelt hij en daarna begint hij pas de verbanden tussen de dingen die hij voelt te begrijpen. Hij drukt op een knop, en het speelgoed beweegt, hij trekt aan een handel en de deur opent etc. Wij zijn hetzelfde en moeten dus het eerst het gevoel ontwikkelen en daarna de kennis.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed