Iedereen Moet De Natuurlijke Wet Van Balans Leren

laitman_2009-02-03_61

Een vraag die ik gekregen heb: Noties zoals “God” of de “universele kracht van de natuur” interesseren de gewone mensen niet. Hoe kunnen we zulke verheven en wereldlijke concepten in het leven van mensen uit de 21e eeuw passen? Mensen voelen geen behoefte aan de universele kracht van de natuur of haar openbaring in hen.

Mijn Antwoord: Dit is niet waar. We hebben een toestand bereikt, waar we alle van elkaar afhankelijk zijn; we zijn net als radertjes die strak in elkaar passen, binnen in een systeem dat op het moment tegenovergesteld is aan de Natuur. Dit is een grote zorg omdat het de oorzaak is voor de crises van tegenwoordig. Deze crises zullen niet overgaan, maar zullen verder escaleren en ons hun effect op een steeds groter wordende schaal demonstreren.

Dit is waarom een persoon die nog niet voelt dat zijn verbinding met de wereld en de mensheid tegenovergesteld is aan de Natuur, het uiteindelijk zal ontdekken, of via ons uitleg of door middel van tegenslagen. En zelfs de “kleinste” persoon, die niet zo veel lijkt uit te maken, zal moeten inzien dat de wijze waarop hij andere mensen behandelt hem of tegengesteld aan de balans van de Natuur maakt, of in dezelfde lijn ermee.

Elke persoon zal deze natuurlijke wet van balans moeten leren, omdat hij zonder deze kennis zijn leven niet zal kunnen corrigeren. Men dient rekening te houden met het algemene systeem, waarbij men inziet en begrijpt dat de hele mensheid onderling verbonden is, en dat de mechanische handelingen zijn ziel niet zal corrigeren.

Als de persoon eenmaal de uitleg hoort en begrijpt dat zijn verbinding met de mensheid zijn succes bepaalt, en zijn leven, zijn familie, gezondheid, veiligheid, pensioen, werk etc., zal hij vragen: “Hoe kan dit gedaan worden? Hoe kan ik mezelf corrigeren? Dan is hij er rijp voor om de methode van de correctie te ontvangen.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: Only The Creator’s Revelation Can Correct The World
Laitman.com Post: Unity Is The Way To Receive Complete Satisfaction
Laitman.com Post: Nature May Become Fatal To Humans If We Don’t Change
From Chaos to Harmony: Chapter 5. “Obeying Nature’s Law. Life’s Purpose”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed