Hoe Een Egoïst Te Corrigeren

laitman_2009-03_79301Een vraag die ik ontvangen heb: Hoe kan men hetzelfde gevoel krijgen voor zijn naaste als voor zijn kinderen? Hoe zullen degenen die niet naar het doel van het leven streven zichzelf corrigeren?

Mijn Aanvraag: De studie van Kabbalah, en een juiste omgeving helpen ons om de natuur van de Hoogste Staat (wereld) te begrijpen en uiteraard om de eenheid van alle onderdelen van de wereld te begrijpen. We worden een kans gegeven om het onderling te implementeren, binnen onze groep in en op die manier tot het besef te komen dat het niet mogelijk is, ook al zijn we aan elkaar gebonden en van elkaar afhankelijk. Tegenwoordig beginnen we het net dat ons allen verbindt duidelijk te voelen.

De huidige crisis is hier om ons onze schadelijke onderlinge verbinding en ons onvermogen om het te corrigeren te laten zien, ook al beseffen we dat ons wederzijds egoïsme de oorzaak is voor al onze problemen.

Des te eerder deze kennis het grote publiek bereikt, door middel van de media, des te eerder het kwaad herkend zal worden, en hoe korter ons pad van het lijden zal zijn.

Ons gevoel van hopeloosheid, onze egoïstische verbindingen zullen ons lijden verenigen en ook ons verlangen om een uitweg en een oplossing voor het probleem te vinden.

Zodra de persoon zijn afhankelijkheid van anderen voelt, zal hij geïnteresseerd worden in hun toestand en zal om hun welzijn geven. Eerst komt het gevoel van een verenigde familie uit een egoïstisch belang voort; echter, als we ons met elkaar verenigen en dichter bij elkaar toe trekken, zullen we de juiste toestand van het voelen van onze gemeenschappelijkheid bereiken.

Iedereen zal leren om rekening te houden met zijn naaste en om hem als een familielid te behandelen, waarbij hij alles in gelijke verhouding met hem deelt, tot we volwaardige gelijkheid bereiken in deze wereld.

Met dit soort distributie, zullen mensen alles hebben wat ze nodig hebben, aangezien de Natuur voor iedereen zal zorgen.

Door op een egoïstische wijze de wet van gelijkheid met de Schepper na te leven, zullen de mensen hun verbinding met hun spirituele wortel beginnen te voelen, net zoals een been of een arm de verbondenheid met de hersens onthult.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Onze Verbinding Versnelt Onze Ontwikkeling Met Zeven Miljard Tot De Zeven Miljardste Macht
Laitman.nl Artikel: De Informatie Die Verstrekt Wordt Door De Massa Media Veranderen Is Van Grootst Belang

Engelstalig:
Laitman.com Post: Everyone Needs To Learn The Natural Law Of Balance
Bail Yourself Out: Chapter 9.”Creating a Media that Cares”
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: Chapter 17- All Together Now: “The Height of Creation”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed