Het Vinden Van Een Plaats In Het Systeem

Changing the World Starts With Changing Our IntentionsEen vraag die ik kreeg: Ik ben een Kabbalah student en ik heb ontzag voor de onderlinge verbondenheid van de wijsheid die door de leraren en aan mij persoonlijk geopenbaard is. Dit is het enige keurmerk waar ik op kan vertrouwen om de “correctheid” van dit systeem te geven en dat doe ik ook.

Ik vraag dus wat is de deal met Israël? Ik bedoel, ik ben uw gebruikelijke Amerikaanse mislukkeling en ik kan me niet voorstellen om in een vreemd land te leven, laat staan een die voortdurend in oorlog is. (En terwijl we toch bezig zijn, wat is er aan de hand met de oorlog in Zion? Je zou denken dat ze de Kabbalah nieuwsbrief krijgen, of niet?)

Ik probeer niet sarcastisch te zijn, de waarheid is, dat ik in de war ben. Ik wil bijdragen aan deze altruïstische verbinding waar u van spreekt, maar ik vraag me af waar ik een thuis kan vinden voor een dergelijke plaats in deze tijd. Dat wil niet zeggen dat ik het gevoel heb me verstoten en alleen te bevinden in New York waar ik nu zit.

Dus, zou enige opheldering over de geografische omstandigheden en de persoonlijke rol die een ieder kan vervullen en tot stand brengen over de glorieuze opstand van de “echte” natie van Israël, worden gewaardeerd. Ik hoop op een dag een plaats van altruïsme te bereiken, en als ik dat doe, wil ik weten waar ik moet staan.

Mijn Antwoord: U kunt deelnemen aan onze Center in New York Center en onze Congressen bijwonen!

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: Desires Know No Distance
Laitman.com Post: The Jewish Nation Can Only Be Revived By Restoring “Love For One’s Neighbor”
Kabbalah Today Article: Mission Possible (and Mandatory)
Interviews: “Spiritual Geography”
Shamati #30 : “The Most Important Is to Want Only to Bestow”
Video: Interacting With The Environment – 5 Minutes Of Light (5:08)

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed