Hacker Soldaten Zullen De Oorlogen Van De Toekomst Uitvechten

migrationIn het Nieuws (vertaald van Mignews.com): De science fiction schrijvers konden zich nooit voorstellen dat in plaats van tanks, wapens en raketten, we binnenkort ten strijde zouden trekken door gebruik te maken van computer programma’s. Sommigen hebben voorspeld dat de slagvelden van de 21e eeuw gevuld zullen worden met cyber soldaten in plaats van mensen en dat de gevechten zelf plaats zullen vinden in de interplanetaire ruimte. In plaats hiervan, zullen degene die vechten, georganiseerde hacker dieven zijn met meester computer programma’s, waarmee de bewapening van de vijand tot niets meer dan een hoop metaal gereduceerd wordt.

Mijn Commentaar: Is dit niet saai! Maar het zijn juist zulke gevechten, waar de jongens van tegenwoordig hun vechtersgeest ontdekken!

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post:How To Stop The Violence Among Our Youth
Laitman.com Post: Is Modern Society Ruining Childhood?
Kabbalah Today Article: Better Than the Virtual Reality!?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed