Een Oefenschema Voor Het Binnentreden Van De Spirituele Wereld

excerciseHet enige dat iemand kan helpen studeren en het Boek van Zohar helpen onthullen is voortdurende oefenening van de lezer, waarbij deze de tekst zelf wenst te voelen. Anders zal dit boek altijd voor hem gesloten blijven.

Als we deze “stop” verwijderen uit ons gevoel, zullen we de weg openzetten voor de hogere, spirituele gevoelens, om van Bovenaf naar ons toe stromen. Dan zal onze innerlijke wereld aan ons geopenbaard worden.

Op deze manier, moet men dag in, dag uit verbeten wachten op het verschijnen van een innerlijke reactie op de woorden van De Zohar. En dan, als een kind dat de wereld ontdekt, zullen de indrukken van die hogere werkelijkheid (de Hoogste Wereld), die binnen ons in verborgen is, spontaan naar de oppervlakte komen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed