De Uitgang Van Het Einde Van Deze Wereld

withoutDe mensheid is vandaag tot ontdekking gekomen dat het haar omstandigheden niet kan controleren en dat het niets bezit waarmee het de wereld kan besturen. Een speciale kracht is in de wereld onthuld namelijk een integrale verbinding tussen de mensen.

De kracht verbindt iedereen in een enkel systeem waarin wij niet in staat zijn om te bestaan binnen ons egoisme.De nieuwe wetten van wederzijdse deelname en universele onderlinge relaties worden onthuld en onze huidige wetenschappen die door de mens zijn ontwikkeld, zijn niet in staat een uitleg te geven van dergelijke wetten.

En als resultaat bevindt de mens zich in een staat van wanhoop en ziet geen uitweg. Dat is de situatie van de wereld.

Hoewel een aantal van ons denkt dat de crisis voorbij is, de realiteit is dat het alleen maar verslechtert. De wetenschap van Kabbalah kan geleidelijk worden onthuld zodra we ons zelf bevinden op een doodlopende weg, die we nu snel beginnen te naderen. Het belangrijkste is dat wanneer de mensen beginnen te lijden en problemen op hun weg vinden, dat ze dan in staat zijn zich op een correcte manier te realiseren dat de staat waarin ze zich bevinden een resultaat is van een proces dat al jaren in de maak is.

Egoïstisch verlangen is dat wat de mensen ontwikkelt, het drijft hen voort en ontwikkelt wetenschappen. Dit verlangen heeft tot resultaat dat het alle vorige systemen vernietigt en dit leidt tot een collectief falen op alle fronten van menselijke activiteiten.

De mens moet begrijpen dat het geen hoop heeft op een betere toekomst als hij doorgaat zijn egoïsme te gebruiken. Aan de andere kant hebben we een niveau bereikt dat ons verplicht om tot verbinding met anderen te komen en tot liefde van onze naasten.

Dit allemaal moet geleidelijk uitgelegd worden op dezelfde manier die een persoon is onderwezen tijdens zijn eerste 20 jaar over deze wereld. Vandaag moet zelfs de meest machtigste en geleerde persoon komen te weten in welke wereld we leven, wat ons te wachten staat, en welke gewoonten hij moet verkrijgen voor het leven in de nieuwe wereld.

Dit geldt voor iedere inwoner van deze aarde. We zijn beland in een nieuwe situatie, en in relatie tot alle vroegere ontwikkelingen, is dit de definitieve staat en is onomkeerbaar. Wij hebben echter nu de kans voor een andere soort ontwikkeling.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: Success Lies In The Connection Between Us
Laitman.com Post: Bruce Lipton, “We are One Whole”
Laitman.com Post: You’re Responsible For Seven Billion Children
Laitman.com Post: A Spiritual Revolution Is Inevitable
The Kabbalah Experience: Chapter 10. “The Messiah And The End Of Days”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed