De Mexicaanse Griep Zal Niet Voldoende Zijn Om De Mensheids Uittocht Uit Egypte Voor Elkaar Te Krijgen

Laitman_2009-05-xx_ny_6618Een vraag die ik heb gekregen: Ik kom uit Brazilië, waar mensen binnen Brazilië en uit andere landen psychologische terreur verspreiden. De huidige trend is de Mexicaanse griep, aangezien de mensen er zo bang voor zijn. Maar er is iets vreemds aan bepaalde aspecten van de epidemie. H1N1 is de “naam” van het virus… die het nummer 11 in het midden van de naam heeft, en de populaire benaming is de varkensgriep, wat oproer in Israël veroorzaakt heeft.

Ik heb contact gehad met de mensen die besmet zijn, en ik heb geen symptomen gekregen. Wat heeft u over deze varkensgriep te zeggen?

Mijn Antwoord: Dit zijn nog niet alle “Plagen van Egypte” die ons zullen dwingen om na te gaan denken, en onszelf los te trekken van het egoïsme. We zijn deze periode binnen gegaan, dat voorafgaat aan de uittocht uit “Egypte” in onze wereld.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed