De Mensheid Moet Voor De Natuur Buigen

our-imaginary-reality-is-created-by-two-mechanismsIn het Nieuws (vertaald van Lenta.ru): Russische Vice Minister President, Sergey Ivanov, heeft geadviseerd om naar de waarzeggers, profeten en helderzienden te stappen, om een antwoord te krijgen over de exacte datum als Rusland uit de economische crisis zal komen, omdat niemand deze vraag kan beantwoorden. Russische president Dmitry Medvedev heeft zijn functionarissen gevraagd om geen voorspellingen te doen waarvoor zij niet kunnen instaan over de tijd dat Rusland uit de crisis zal komen.

Mijn Commentaar: Binnenkort zullen we het feit beginnen in te zien dat we te maken hebben met een absoluut onbegrijpelijk, onbekend en onvoorspelbaar fenomeen. We zullen er mee ophouden om het met het verleden te vergelijken, en we zullen stoppen met de voorspellingen en berekeningen, we zullen onze trots opzij zetten, voor de Natuur buigen en geleidelijk beginnen in te stemmen met de eis van de Natuur om ons te verenigen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Innerlijke Harmonie Van De Mensheid

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: Inspired by Unity
Rabash Article: “The Purpose of Association” (2)

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: