De Innerlijke Harmonie Van De Mensheid

connectEen vraag die ik heb gekregen: U gebruikt vaak het woord “harmonie”. Wat bedoelt u hiermee?

Mijn Antwoord: De harmonie van de mensheid heeft betrekking op de juiste onderlinge verbondenheid tussen de mensen en overheden binnen in een samenleving.
Deze onderlinge verbinding zal een normaal functionerende economische, politieke, militaire, onderwijs, familie- en andere systemen scheppen, daar waar ze nu alle in een crisis zitten.

Het is nodig om de mensheid te brengen naar een toestand van de innerlijke harmonie, zonder welke overleving onmogelijk is, aangezien we er achter zijn gekomen dat de verwoesting van de vorige relaties geleid heeft tot deze veelzijdige crisis.

Economie, politiek, onderwijs, familie, maatschappij, handel en zakendoen, worden alle gevormd door mensen en zijn gebaseerd op menselijke relaties. Plotseling ontdekken we dat we ze op een egoïstisch fundament gestaafd hebben, en de altruïstische basis wordt nu onthuld, waar we niet bij horen. Niets wat eerder werkte, werkt nu.

We zien dat dit een crisis van instellingen. Maar in werkelijkheid, is dit een crisis van onze onderlinge relaties. Tegenwoordig moeten we de instellingen die we geschapen hebben aanpassen. Natuur heeft ons in een dergelijk afhankelijke positie geplaatst dat we verplicht zijn om onszelf te veranderen in overeenstemming met de nieuwe vereisten van de Natuur: een systeem scheppen van complete en harmonieuze onderlinge verbondenheid. Dit is wat de wetenschap van Kabbalah ons leert.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: Even The Wealthy And Elite Of The World Cannot Escape The Crisis
Laitman.com Post: The Realization Of Love Your Neighbor Will Save Us From Destruction
Kabbalah Today Article: “In Nature, Everything Moves Toward Unity”
Rabash Article : “The Purpose of the Association (2)”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed