De Gevolgen Van Het Spelen Met De Financiële Luchtbel

confirmIn het Nieuws (in The New York Times): “Werkeloosheid stijgt naar 9.5 % de hoop op herstel neemt verder af”- De Amerikaanse economie verloor nog eens 467.000 banen in juni, en het werkeloosheidscijfer steeg naar 9.5 procent en is een ontnuchterende aanwijzing dat een ommekeer van de langste recessie sinds de jaren 30 nog lang op zich laat wachten. De cijfers zijn een indicatie van een voortdurende zware recessie. Niets laat zien dat de economie en de financiële markt zich uit de greep van deze recessie onttrekt.

Mijn Antwoord: Niemand in de wereld wil de stem horen over het gezamelijke gevoel van voortduring van de crisis, over de noodzaak van verandering van onze onderlinge verbinding om oplossingen te creëren en tevens een nieuwe fase van de ontwikkeling van sociale relaties te bereiken.

Dit is omdat het geld, via mensen stroomt wiens welvaart afhangt van hun ontwikkeling van financiële luchtbellen. Totdat de wereld op instorten staat zullen ze niet stoppen met dit spel.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Statistics Indicate That The Crisis Is Far From Over
Laitman.com Post: When Good News Is Anything But Good
Laitman.com Post: Economists Are Pessimistic About The Crisis
Laitman.com Post: The Global Crisis Is The Labour Pains Of Birthing A New World
Shamati #69 “First Will Be The Correction Of The World”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed