De Gehele Wereld Blijft De Gevolgen Van De Wereld Crisis Voelen

progressAan alle vragen over de wereld crisis geef ik als antwoord dat mijn mening niet is veranderd. Ik geloof nog steeds dat de crisis aanhoudt en dat het pas ophoudt als mensen hun ware natuur corrigeren.

De crisis gebeurt door het verschil tussen de mensen wereldwijd, integraal egoïsme en Natuur (de Schepper). De volgende nieuwsberichten tonen de huidige crisis wereldwijd:

Spaanse Werkeloosheid Stijgt
In het Nieuws (van The Financial Times):Spaanse werkeloosheid stijgt en het toerisme lijdt“. Het ministerie van arbeid en immigratie zei dat het aantal mensen zonder werk is gestegen van 85.000 tot 3,63 miljoen. Dit is 1,1 miljoen meer dan in augustus van vorig jaar. De dienstverlening en bouwsector zijn het zwaarst getroffen.

Werkloze Chinezen Kunnen Nergens Meer Heen
In het Nieuws (van SecretChina):Meer dan 24 miljoen werkelozen in China!” De Chinese overheid heeft op 23 augustus laten weten dat de werkeloosheid in 2009 boven de 24 miljoen mensen zal uitkomen. In 2008 werden veel fabrieken gesloten waardoor 30 miljoen migranten op straat kwamen te staan.

Amerikanen Plegen Zelfmoord Op De Werkplek
In het Nieuws (van BusinessInsurance):Werkgevers worstelen met de stijging van mensen die zelfmoord plegen op de werkplek“. Vorig jaar was een toename in het aantal zelfmoorden van 28% – 252 – in vergelijking met het voorgaande jaar, volgens een telling van het Amerikaanse ministerie van werkgelegenheid. Een te hoge werkdruk en het bezorgd zijn om het verlies van hun baan zou bij deze zelfmoorden bijgedragen kunnen hebben.

Het Einde Van De Crisis Of Gewoon Het Einde?
In het Nieuws (van TruthOut.org):
Werkeloosheid stijgt met 9,7%, de economie verliest 216.000 banen“. De werkeloosheidscijfer van 10% voor volwassen mannen staat gelijk aan de naoorlogse werkeloosheid. Het aantal werknemers die ontmoedigd zijn is precies het dubbele van het aantal in augustus 2008. De U-6 maatregel naar arbeidsmarkt verslapping steeg met 16,8%. De uren voor productiemedewerkers zijn in de loop van deze recessie verlaagd naar 8,5%. Dit is de grootste vermindering van uren sinds de Grote Depressie.

Aziatische Landen Werken Voor Zichzelf
In het nieuws (van VOA):
Een nobele econoom zei dat Azië een “Opmerkelijk behoud” vertoont”. Joseph Stiglitz zegt dat de economie in Azië zich in een goede positie bevindt om hun afhankelijkheid van de uitvoer van goederen naar Amerika en Europa te verminderen. Hij zei “Je hebt een indrukwekkende grote economie hier in Azië en hierdoor heb je de basis voor de ontwikkeling van regionale economie”.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Changing The World Starts With Changing Yourself
Laitman.com Post: A World Without Money
Laitman.com Post: Specific, Practical Methods To Combat The Crisis
Laitman.com Post: Instead Of Seeking To Change Our Economic Systems, We Should Draw The Upper Light Of Correction
Bail Yourself Out: Chapter 12:”Money, Money, Money”
Rabash Article: Shlavey HaSulam: “The Importance of the Association”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed