De Crisis Zal Alles Op Zijn Plek Zetten

When It Comes to the Global Crisis, We Cannot Afford to ProcrastinateEen vraag die ik gekregen heb: Gebaseerd op het feit dat zij de laatste politieke beslissingen, met betrekking tot de financiële markt en de regelgeving volgen, en na miljarden euro’s aan steun te hebben ontvangen van de Franse overheid, zal de bank “Societe Generale”, premies ter waarde van een miljard euro’s uitdelen aan hun aandelhouders! Zoals u zegt: “zolang de drukmachines maar werken”.

Maar is het in beschouwing nemen van ieder deel apart, niet hetzelfde als het erkennen van de illusie van de afgescheidenheid, als we in feite allemaal hetzelfde doel willen bereiken? Iedereen kan uiteindelijk, op zijn eigen manier ‘overeenstemming’ vinden over ‘liefde’, maar zeer weinig op ‘specialisaties’ zoals het bankwezen en financiële praktijk. Zelfs in het perfecte financiële systeem zou niet erg spannend zijn, of wel?

Mijn Antwoord: De crisis zal alles op zijn plek zetten. Het alternatief is oorlog en andere rampen. Er is geen andere manier. Verlichting is alleen mogelijk door uitleg over hoe we onszelf moeten corrigeren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed