De Belangrijkste Taak In Het Leven

profit1Vandaag de dag functioneert de hele mensheid als een globaal systeem. Als we de banden tussen ons in dit systeem corrigeren, betekent dit dat de zielen corrigeren om de Schepper hier binnen in deze verbinding te onthullen, in deze wereld, en tijdens ons leven hier.

De wetenschap van Kabbalah zegt dat het breken van de zielen gebeurde in hun daling van de een van de verheven spirituele gradaties. Voor die daling, waren alle zielen één gemeenschappelijke ziel, Adam.

Adam versplinterde in veel aparte delen, en absoluut alle delen vielen naar deze wereld, waardoor de hele mensheid gevormd werd. Er is geen verschil tussen de gemeenschappelijke ziel, en een persoon in deze wereld. Alles wat we moeten begrijpen is dat we binnen een gesloten systeem zitten, waar iedereen vastzit binnen zijn ego. Daarom zijn er nu zeven miljard aparte delen. Elk van hen groeide, onder de invloed van zijn eigen unieke ego, tot deze tijd, een bijzondere tijd waarin de gebroken verbinding tussen ons geopenbaard wordt: miljarden en miljarden van verbindingen – die elke persoon met de ander verbinden.

Mensen zeggen dat een ieder van ons iedereen op de wereld kent alleen via vijf of zes andere mensen. Echter we moeten nog ontdekken dat elk van ons letterlijk verbonden is met iedereen, aangezien de verbinding verdorven is en elk van ons zich met de ander verbonden voelt alleen gebaseerd op ons ego. Het is niet onze fout dat het ego binnen ons zit – we hebben het altijd al gehad. Echter het feit dat het geopenbaard is geworden betekent dat we het moeten corrigeren. Op deze taak na is er niets dat belangrijker is, of betekenisvoller is in ons leven. Want als we de banden tussen ons corrigeren, onthullen we de Wereld van Oneindigheid zelf.

In de mate waarin de persoon dat ware verbinding met anderen onthult, door zijn juiste houding ten aanzien van hen, begint hij de Hoogste Kracht te voelen – de kracht van schenking en liefde. Hij overstijgt dan de grenzen van zijn waarneming van de wereld en hij begint de wereld om zich heen te zien zoals het echt is, buiten hem om, en op deze manier openbaart hij de Schepper.

Dit is precies wat we tijdens deze generatie moeten bereiken. We hebben alle voorwaarden; Kabbalisten hebben er over geschreven en hebben de hele methode voor ons uitgelegd; en alles wat we nog moeten doen is het tot verwezenlijking brengen. We worden alle kansen gegeven om precies dit en niets anders te doen!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Mensheid Is Net Als Vissen Die Vastzitten In Het Net Van De Natuur

Engelstalig:
Laitman.com Post: Our Planet Is Only As Big As A House!
A Guide To The Hidden Wisdom of Kabbalah: “Ten Kabbalah Lessons / Lesson 6″
Lesson on Baal HaSulam Article: “Thou Hast Hemmed Me In Behind and Before”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: