Wees Een Spirituele Embryo: Houd Je Vast Aan Het Hoogste Niveau

Destiny and the Root of the SoulEen vraag die ik heb gekregen: Wat moet ik doen als ik het moeilijk vind om door te gaan met mijn studie en het voelt alsof ik weggeduwd word?

Mijn Antwoord: Als je je bezwaard, teleurgesteld voelt en je egoïstische klachten hebt, zijn dit gevoelens die van Boven Af afkomstig zijn. Wat moet je dan doen? Verlaag je eisen: als je op de grond ligt, kan je niet lager vallen.

En als je beslist dat je niets anders nodig hebt dan je in de toestand van schenking te bevinden, dan zal het onmogelijk zijn om je uit deze toestand te gooien. Dit komt doordat je jouw Malchut (egoïstisch verlangen) zult verwerpen en je vast zult houden aan Bina (schenking).

Je bent net als een embryo binnen in je moeders baarmoeder, die bereid is om het Hoogste Licht wat dan ook hem te laten aandoen! En dan begint het Hoogste Licht een grotere kwaliteit van Schenking binnen in je te ontwikkelen, totdat je in de spirituele wereld geboren wordt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed