We Zijn In Deze Wereld Geprogrammeerd, Maar Er Is Vrijheid In De Hoogste Wereld

Man's Relationship With the Creator Is Like a Dramatic Love StoryIn het Nieuws (van Northwestern University):Financiële Risico’s Nemen: Geef de Schuld Aan de Genen“. Een studie van de North Western University koppelt specifieke varianten van twee genen, die dopamine en serotonine neurontransmissie reguleren ten aanzien van risico’s nemen als het op financiële investering beslissingen aankomt.

In het Nieuws (van Nature Precedings): Etnische bevolkingsgroepen in de gebieden in Californië werden met elkaar vergeleken wat betreft het cognitief vermogen, socio-economische positie en sterftegraad.

Cognitie en socio-economische positie waren onlosmakelijk verbonden met de sterftegraad.

Mijn Commentaar: Men vindt vrijheid alleen door middel van het verwerven van een nieuw niveau – het niveau van schenking en liefde. Er is geen vrijheid op het egoïstische niveau, waar alles bepaald wordt door ons natuurlijke egoïsme. Vrijheid begint met het verwerven van de eigenschap tegenovergesteld aan het egoïsme, en daarna het vinden van een intelligente balans – de middellijn – tussen deze eigenschap en de egoïstische eigenschap.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Voor De Eerste Keer In De Geschiedenis, Hebben We De Voorwaarden Om De Vrijheid Van Wil Te Verwezenlijken
Laitman.nl Artikel: Het Enige Punt Van Vrijheid Is Jouw Reactie Op De Schepper

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: The Freedom Blues

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed