We Hebben Geen Ander Keus Dan De Wet Van De Natuur Te Gehoorzamen

why3Een vraag die ik gekregen heb: Waarom moet alles in onze verdere ontwikkeling op een nieuw niveau plaats vinden en kan het niet geschieden door gebruik te maken van bestaande methodes?

Mijn Antwoord: Dit komt doordat alle voorgaande periodes van ontwikkeling een singuliere richting volgende dat in een steeds grotere mate ego gedreven werd op het individuele en sociale niveau. Deze ontwikkeling was niet afhankelijk van een altruïstische verbinding tussen ons.

Met elke periode, zouden we een nieuwe verbinding tussen ons opzetten, afhankelijk van het niveau van ons egoïsme, wat resulteerde in nieuwe wetten, onderlinde verbindingen en overeenkomsten. Dit is hoe we aanpassingen in onze ontwikkeling doorvoerden.

Maar tegenwoordig, dwingt de Natuur ons om een nieuw niveau van globale, inter-verbonden, menselijke samenleving op te zetten, en of we het leuk vinden of niet, zullen we deze wet van de Natuur moeten gehoorzamen.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: We Will Evolve To Acquire Power Over All Of Nature
Laitman.com Post: Irrationality Is A Step Forward
Kabbalah Today Article: “Globalization 101″

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed