Voldoet Barack Obama Aan Zijn Belofte Van Verandering?

Where to Defend a DissertationTwee vragen die ik ontvangen heb over het presidentschap van Barack Obama:

Vraag: De recente toespraak van Barack Obama, in Cairo, benadrukte de basisboodschap van alle grote religies: Liefde voor je naaste als van jezelf. Hij heeft het gehad over de noodzaak van het samenwerken van de naties op ieder niveau. Dit was de filosofie waarmee hij President is geworden en die hij verder aan het doorvoeren is. Wat is uw mening over een Amerikaanse President met dit soort gedachtegang op dit punt in de globale crisis? Denkt u dat de wereld er klaar voor is om dit gesprek aan te gaan?

Mijn Antwoord: Ik geloof niets wat hij of iemand anders zegt.

Vraag: Tijdens verschillende gelegenheden heeft u opmerkingen geplaatst over “Obama”. Mijn vraag aan u is, of uw mening is dat er een “verandering” te zien is in Amerika, en de nieuwe benadering van President Obama van de Moslim wereld en Israël?

Mijn Antwoord: Op korte termijn, heeft dit Amerika geholpen om de haat van andere naties te elimineren. Maar dit is dan ook alles. Mijn mening is dat deze persoon nog steeds niet het correcte instrument van de Schepper is.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: The Creator’s Presidential Puppet
Laitman.com Post: Leaders Are Enslaved To The Public
Laitman.com Post: The Role Of Mass Media Is To Serve The World
Interviews: “A Conversation between the Kabbalist M. Laitman and the Russian economist, publicist, and political scientist M. Khazin”
Article: “Upbringing”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed