Tegenwoordig Is Hyperactiviteit De Norm

how2520do2520you2520avoid2520becoming2520relaxed2520onIn het Nieuws (van e! Science News):De geschiedenis van hyperactiviteit is onjuist, zegt onderzoeker“. Matthew Smit [een Canadese onderzoeker) zegt dat velen tegenwoordig naar voren brengen dat hyperactiviteit een universeel verschijnsel is, en dat bewijs van hyperactiviteit gezien kan worden in historische figuren zoals Mozart of Einsten. Smith verdedigt dat hyperactiviteit, zoals wij het begrijpen, geworteld is in sociale, culturele, politieke en economische veranderingen in de afgelopen 50 jaar.

Mijn Commentaar: Kabbalah legt uit dat de verhoogde activiteit in kinderen veroorzaakt wordt door het groeiende egoïsme van de mens, en nu is dit de norm. Wat we moeten veranderen zijn de educationele normen en systemen, zodat ze in lijn zijn met de egoïstische groei.

Kabbalah geeft ons de kennis over de menselijke aard, die egoïstisch is, en stelt ons daarmee in staat om een juiste benadering te ontwikkelen wat betreft de problemen tijdens de groei en volwassenwording, zowel bij de kinderen als volwassenen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl: Artikel: Ritalin Is Gevaarlijker Dan Cocaïne
Laitman.nl Artikel: Het Is Onmogelijk Te Ontkomen Aan Het Wereldwijde Egoïsme

Engelstalig:
Laitman.com Post: Hyperactive Children – The Result Of Evolving Egoism
Interview: “Psychological Counseling at the Time of Crisis”
From Chaos to Harmony: “The Crisis as an Opportunity to Restore Balance”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed