Succesvolle Relaties Zijn Gebaseerd Op Het Hebben Van Dezelfde Eigenschappen

godTwee vragen die ik van vrouwen ontvangen heb over het vinden van de juiste partner:

Vraag: Tijdens het programma “Vrouwen, Mannen & Wat Er Tussen Ze Is”, werd aan u gevraagd welke eigenschappen een vrouw in een man moet zoeken, en u antwoordde onmiskenbaar dat alleen als iemand bijna dezelfde eigenschappen heeft de relatie een kans heeft van slagen. Mijn partner en ik hebben redelijk tegenovergestelde persoonlijkheden, en er zijn wat problemen in de verbinding tussen ons. Echter, heeft een rabbi onze compatibiliteit onderzocht en hij zei dat we goed bij elkaar passen.

Mijn Antwoord: Ik heb mijn mening reeds gegeven.

Vraag: Al sinds ik een kind was, heb ik problemen gehad met het communiceren met mensen. Is er een manier om aan de Schepper te vragen om mij te veranderen, zodat mij leven zal veranderen, en ik vrienden en een partner zou vinden en gelukkig zal zijn?

Mijn Antwoord: Op de invloed van Kabbalah na, ken ik geen andere effectievere methode om jezelf en je leven te veranderen, en het in overeenstemming met de Natuur te doen. Als je er van zeker bent dat dit je pad is, ga naar onze dating website en misschien zul je daar je wederhelft vinden!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Huwelijk En Kabbalah
Laitman.nl Artikel: Kind Een Partner Onder Gelijkgezinden
Laitman.nl Artikel: De Correctie Van De Vrouw
Artikel: Vandaag de Dag is het een Spirituele Relatie of Geen Relatie

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: Man, Woman, And The Snake Between Them

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed