Paul Krugman: Het Kapitalistische Systeem Is Het Fundament Voor Onze Problemen

Aan het eind van zijn nieuwe boek, schrijft de econoom Paul Krugman het volgende:

“Men kan met zekerheid beweren dat de rol van het kapitalisme van tegenwoordig, ongeacht of hoe men het noemt, als de optimale methode om individuele vrijheid, democratie, veiligheid, sociale en economische mensenrechten, economische efficiency en sociale eerlijkheid te combineren – opnieuw geanalyseerd moet worden aangezien dit systeem het fundament is van al onze problemen”.

Paul Robin Krugman – een Amerikaanse econoom en politieke schrijven. Hij bezit een doctoraal van de IMT. Op het moment doceert hij aan de Princeton Universiteit. Hij werd een John Bates Clark medaille toegekend. Hij is een beroemde columnist bij The New York Times en laureaat van Adam Smith (1995), Recktenwald (2000) en Prince of Asturias (2004) prijzen. Een geerde lid van Muenchen Economie Onderzoekcentrum (1997) en Groep van Dertig. Hij krijg de Nobel Prijs voor Economie in 2008 voor zijn analyse van de handelstheorie en problemen van de economische geografie.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Tijd Van Het Kapitalisme Is Voorbij
Laitman.nl Artikel: Hoe Zal De Maatschappij Van De Toekomst Beginnen?
Laitman.nl Artikel: De Natuur Zal Ons Snel Dwingen Tot Geluk
Laitman.nl Artikel: De Wereld Is Rond

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: