Overheden Willen Beloningen Aan Bankiers Aan Banden Leggen

distrustIn het Nieuws (van Bloomberg):Frankrijk Wil een Verbod Leggen op Gegarandeerde Bonussen voor Bankiers“. Frankrijk wil dat de Groep van 20 verder gaat met het omlaag brengen van de bankierssalarissen, waar onder een verbod opleggen ten aanzien van de gegarandeerde bonussen…. Overheden in Frankrijk, Groot Brittannië en de V.S. zijn aan het worstelen om de beloftes te implementeren, die ze eerder dit jaar hebben gemaakt, om de bankiersbeloningen aan banden te leggen. In de V.S. is de Ministerie van Financiën, de compensatie van de top bestuursleden bij de zeven ondernemingen die overheidssteun ontvangen hebben, aan het herzien… Citygroup Inc die zich onder de geïnspecteerde ondernemingen bevindt, zal wellicht de energie handelaar Andrew Hall moeten overtuigen om aandelen, in plaats van geld te aanvaarden, na hem voor 2008, $ 100 miljoen te hebben betaald.

Mijn Commentaar: Welke andere handeling zou je voorstellen aan de mensen die toegang hebben tot de fondsen van de maatschappij? Hun inherente egoïsme staat ze niet toe om dit geld af te staan, tenzij er een gigantische persoonlijk beloning tegenover staat. Als deze beloning er niet is, zullen ze het simpelweg gewoon voor zichzelf willen houden.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: The Egoistic Feast Goes On
Laitman.com Post: How Did the Stimulus Money Disappear Again?
President Obama Rebukes Wall Street For Not Showing Remorse
Bail Yourself Out: Chapter 12:”Money, Money, Money”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed