Nieuwe Princeton Studie: Gedachten Beïnvloeden De Materie

a-woman-can-advance-independentlyIn het Nieuws (van Gizmag): Een lamp die wellicht je gedachten leest.” De Psyleron Gedachten Lamp verandert van kleur door middel van de menselijke gedachtekracht. De onderzoekers bij de Princeton Universiteit hebben de Gedachten Lamp ontwikkeld. Deze lamp bezit een microprocessor die de REG naloopt op statistische patronen. Dit zorgt ervoor dat de lamp van kleur verandert, en verschillende tinten wit, rood, oranje, geel, groen, cyaan, blauw, paars en magenta doorloopt. De innerlijke REG kan door de menselijke geest beïnvloed worden door middel van intenties, emoties, gedachten of onbewuste processen.

Mijn Commentaar: Uiteraard. Het zijn juist de gedachten en verlangens (de geest en het hart) die de wereld beïnvloeden. Het is niet mogelijk om de wereld door middel van fysieke handelingen te beïnvloeden.

En dit is de bron van onze problemen: we kunnen onze fysiek handelingen beperken of veranderen, maar hoe kunnen we onze gedachten en verlangens beheersen? Alleen de Hoogste Kracht, die ons en onze aard geschapen heeft, kan ze veranderen. De wetenschap van Kabbalah geeft ons deze mogelijkheid.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Elk Van Ons Kan De Wereld Veranderen Met Onze Gedachten
Laitman.nl Artikel: De Gedachte Is De Krachtigste Kracht In De Wereld

Engelstalig:
Laitman.com Post: Is a Gigantic Underground Particle Accelerator a Cause for Worry
Shamati #14. “What is the Greatness of the Creator?” – lesson on 08-11-06

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed