Nieuw Onderzoek: Het Is Gezond Om Slim Te Zijn

chessIn het Nieuws ( van Medical News Today):Genetische Fitheid Kan Uitleggen Waarom Intelligente Mensen Vaak Gezonder Zijn“. De onderzoekers uit Groot Brittannië en Verenigde Staten hebben ontdekt dat intelligentere mensen vaak gezonder zijn, en zeggen dat dit te maken zou kunnen komen door dat wat zij een ‘genetische fitheid factor’ noemen. Dit houdt in dat zowel de lichamelijke fitheid (gezondheid) en hersens fitheid (intelligentie) beïnvloed worden door de genetische verschillen tussen de mensen. De onderzoekers hebben gevonden dat een lagere intelligentie verschillende gezondheidsproblemen voorspelde en het deed dit in veel sterkere mate dan andere levensstijl factoren.

Mijn Commentaar: Iemands intelligentie is van de natuur afhankelijk, maar iemands educatie van de persoon zelf. Dit is een middel die de mens heeft om zijn lot te veranderen. Jaloezie, afgunst en verlangens naar roem, populariteit en macht helpen de persoon om zijn intellect en creativiteit te ontwikkelen en om een gezondere levensstijl te hebben.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Kunnen We De Ziektes Die Ons Treffen Elimineren?
Laitman.nl Artikel: Voor De Laatste Keer Vallen In Het Zwarte Gat Van Het Egoïsme
Laitman.nl Artikel: Bij Juist Gebruik Is Jaloezie Een Positieve Eigenschap

Engelstalig:
Kabbalah for Beginners: Chapter 7: The Four Factors of Our Make-Up.”The Cure”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed