Mijn Bespreking Met De Psycholoog Dr. Kalman J. Kaplan

Toen ik in New York Was, had ik een interview met een vooraanstaande Amerikaanse psycholoog Dr. Kalman J. Kaplan.

kaplan

Dr. Kaplan is een psycholoog op het sociale- en ontwikkelinggebied en een gediplomeerde kliniek psycholoog. Hij heeft een brede scala aan publicaties op het vlak van inter-persoonlijke en internationale relaties en levensduur van ontwikkelende psychologie. Hij concentreert zich op het verouderingsproces, gezinstheorie en therapie en inmiddels opkomende Bijbelse psychologie, het gebruik van transactionele analyse bij schizofrenie, en zelfmoord en zelfmoordpreventie.

Op het moment is Dr. Kaplan een Professor van Klinische Psychologie bij zowel het Departement voor Psychiatrie, als het Departement voor Medisch Onderwijs bij de Universiteit van Illinois bij Chicago College voor Geneeskunde. Hij is ook de Directeur van het Programma voor Religie, Spiritualiteit en Geestesgezondheid (www.rsmh.org) dat gesponsord wordt door het John Templeton Fonds.

Hij was een Geerde Lid van de Wetenschappelijke Organisatie bij het Departement voor Psychologie bij de Tel Aviv Universiteit in 2006-2007, hij was ook de redacteur voor het Journaal voor Psychologie en Jodendom, en zit bij de redactie bij Omega: Het Journaal voor Sterfte en Overlijden en is ook een recensent bij het Internationale Journaal voor Psychologie en Religie.

Hij heeft tevens federale subsidies ontvangen van het Nationale Wetenschappelijke Fonds en het Nationale Instituut voor Geestesgezondheid en het Amerikaanse Fonds voor Zelfmoord Preventie.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed