Michael Moore Over De Oorzaak Van De Economische Instorting

ourIn het Nieuws (van Reuters):Filmmaker Michael Moore mikt op de economische crisis“. De lastige filmmaker Michael Moore, die op de George W. Bush administratie doelde in “Farenheit 9/11” en de gezondheidsindustrie in “Sicko” richt zich nu op de globale economische instorting. De Oscar winnende regisseur heeft op 2 oktober zijn nieuwste documentaire “Capitalism: A Love Story” in Amerika uitgebracht.

De rijken, hebben op een gegeven moment besloten dat ze niet rijk genoeg waren” – De verklaring citeerde Moore, net zoals het volgende: “Ze wilden meer, veel meer. Dus ze zetten zich systematisch in om het Amerikaanse volk te beroven van hun zwaar verdiende geld. Waarom zouden ze dit nou doen? Dit is waar ik naar op zoek ben in deze film“.

Mijn Commentaar: Dit geeft verdere steun aan het feit dat het egoïsme de wereld naar een crisis toe leidt, in plaats van er voor zorgen dat de wereld vooruit gaat, zoals in het verleden. Daarom moeten we het egoïsme bestrijden, in plaats van het aan te moedeigen zoals we in het verleden gedaan hebben.

Mensen zijn nu met elkaar verbonden in een “klein dorpje” en daarom moet iedere persoon wensen, denken en handelen op de manier die de hele samenleving baat, niet alleen zichzelf. En terwijl Mr. Moore de oorzaak van de crisis uitlegt, heeft hij er geen antwoord op – Kabbalah wel.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Een Negatieve Openbaring Van De Spiritualiteit
Laitman.nl Artikel: Oneerlijk Zaken Doen Is Een Beetje Als Geroosterde Lam – Je Kunt Het Niet Alleen Opeten Maar Je Kunt Het Ook Aan Niemand Anders Geven
Laitman.nl Artikel: Eerlijke Handel Brengt De Grootste Winst
Laitman.nl Artikel: Egoïsme Kan Ons Dwingen Om Uit Te Sterven

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed