Leid Een Geweldig Leven – Denk Aan Spiritualiteit

godEen vraag die ik heb ontvangen: Verandert iemands materiële situatie als men spirituele correctie verwerft?

Mijn Antwoord: Stoffelijkheid verandert samen met de spiritualiteit. De stoffelijkheid is het begin niveau van onze waarneming van de werkelijkheid. Het is het niveau dat we nu voelen, en we moeten daar vandaan stijgen naar het eerste spirituele niveau.

Net zoals iedere waarneming op elk niveau, bestaat deze ook relatief aan jou, binnen in je eigen gevoelens. Als jij jouw eigenschappen verandert, zal alles veranderen.

Als we om het stijgen naar de spirituele wereld geven, dan projecteren we dit streven ook naar het materiële niveau, en dan voelen we geen problemen. We voelen ons uiteindelijk in ons lichaam, net zoals in de Wereld van Oneindigheid, waar we niets missen. We zullen alles hebben wat ons lichaam nodig heeft.

Als je alleen over je spirituele vooruitgang denkt, langs de 125 graden, zal je materiële leven zonder problemen en zorgen gaan. Je zult genoeg van alles hebben, zonder ziektes en tegenspoed.

Dit materiële niveau moet bestaan voor dat we naar de volgende niveaus stijgen. Je valt altijd terug naar deze wereld om hoger dat de wereld te stijgen. Wat we momenteel als deze wereld voelen, als fysieke materie, is het eerste levenloze niveau van alle werelden. Het is noodzakelijk voor ons om op dit niveau te leven, omdat het de basis is voor alle spirituele stijgingen. Als we op dit niveau wensen te bestaan, alleen omwille het stijgen, zal dit leven geweldig zijn.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed