Laten We Er Voor Zorgen Dat We De Slechte Voorbeelden Uit De Geschiedenis Niet Herhalen

plan1De wet van de natuur is een kracht die ons dwingt om complete interactie met de Natuur te verkrijgen, en er een integraal onderdeel van te worden. Het beïnvloedt ons geleidelijk, in de mate waarin wij ons ontwikkelen, door gebruik te maken van beloning en bestraffing om ons te leiden, net zoals een intelligente rechter of leraar. Deze wet is streng en genadeloos wat ons betreft. Het is een strenge rechter, en dit moeten we niet vergeten.

Echter voelen we nog steeds niet dat we deze wet moeten gehoorzamen – de wet van interactie tussen ons, ofwel de wet van wederzijdse garantie. We zitten nog niet onder de guillotine, waar iedereen die de wet niet naleeft ter dood veroordeeld wordt.

Echter, heeft ge geschiedenis reeds een simpele wet die door iedereen begrepen wordt: de Holocaust die het Joodse volk heeft getroffen. Dit proces begon zich langzaam te ontwikkelen, en mensen hadden zichzelf en de situatie kunnen veranderen. Dit wil zeggen dat ze zichzelf hadden kunnen corrigeren door de wetenschap van correctie te bestuderen – Kabbalah. In feite is dit waar de Kabbalisten mensen tot opriepen zelfs voor de Tweede Wereld Oorlog begonnen was.

Alle omstandigheden voor de correctie werden de mensen van boven af gegeven, maar de mensen voldeden niet bewust en correct aan deze voorwaarden. En dit is waarom de wet opeens rigoureus in werking begon te treden, net als een vulkaan die tot eruptie komt. En het beïnvloedt iedereen totdat de mensen het letterlijk opvolgen.

We moeten stoppen en nadenken over het feit dat de geschiedenis zich zou kunnen herhalen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Mensheid En De Natuur Willen Hetzelfde: Eenheid
Laitman.nl Artikel: Zelfs De Antisemieten Worden Van Bovenaf Geleid

Engelstalig:
Spiritual Search: “Reward and Punishment”
Interview with the Future: “Eternal War in Heaven and on Earth”
Baal HaSulam: “The Arvut (Mutual Guarantee)”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed