Laten We Correctie Verwerven Voor De Oorlog

laitman_2009-03_8163In het Nieuws (vertaald van VZ): Geschiedenis laat zien dat als het kapitaal van de banken en industrie samengaan, wereldoorlogen plaatsvinden. We begrijpen nog niet of de wereld financiële crisis per definitie een nieuwe wereld oorlog met zich mee zal brengen. De historici hebben ons echter eerder gewaarschuwd voor deze mogelijkheid.

De politici in de wereld worden gedwongen om toe te geven dat ze niet weten wat de oorzaak is voor de huidige crisis. Het grootste probleem van de mensheid is dat het niet weet waar het heen gaat. We beginnen te begrijpen dat het noodzakelijk is om een doorbraak te maken in ons bewustzijn.

Mijn Commentaar: Conclusies zoals deze geven me hoop dat Kabbalah’s suggesties gehoord zullen worden. Ander zullen we te kampen hebben met een dergelijke derde of zelfs vierde wereld oorlog, en alleen de kleine fractie van mensheid die het zal overleven zal het doel bereiken – samensmelting met de Natuur ofwel de Schepper.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Niemand Bij Het Wereld Economische Forum Wil Toegeven Dat Ze Geen Oplossing Hebben Voor De Financiële Crisis
Laitman.nl Artikel: Het Leven Duwt Ons Naar Een Hogere Dimensie
Laitman.nl Artikel: Waar Dienen Massavernietigingswapens Voor?
Laitman.nl Artikel: Is Er Een Wereld Oorlog Nodig Om De Crisis Te Beëindigen?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed