Is Er Een Wereld Oorlog Nodig Om De Crisis Te Beëindigen?

confirmIn het Nieuws (van The Financial Times):Duitsland waarschuwt voor wereldinflatie na de crisis“. De wereld zou te maken kunnen krijgen met hoge inflatie en een “crisis na de crisis” als de wereldeconomie er boven op komt – waarschuwt Peer Steinbrück, Duitse Minister van Financiën. “Ik maak me zorgen dat de tegenmaatregelen die we in de wereld zien, die gefinancierd worden door enorme schulden, de weg klaar maken voor de volgende crisis” – zegt Mr. Steinbrück in Bild.

Mijn Commentaar: De crises zullen doorgaan totdat we hun ware oorzaak ontdekken. En deze oorzaak is niet het papieren geld, maar onze relaties. We moeten onszelf corrigeren. De vraag is: Zullen we dit voor of na de wereld oorlog doen?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: We Hoeven Deze Crisis Niet Te Verlengen
Laitman.nl Artikel: Eenheid Is De Enige Methode Om Uit De Crisis Te Komen
Laitman.nl Artikel: Onze Toekomst Is Afhankelijk Van Wat We Met Het Heden Doen

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed