In Tegenstelling Tot Mensen, Nemen Mieren Door De Meerderheid Eenvoudige, Eerlijke Beslissingen

prosperIn het Nieuws (van Science News): Mieren Beheren Onroerend Goed Op De Simpele Manier“. Na een serie laboratorium tests, stellen Elva Robinson en haar collegae bij de Universiteit van Bristol, dat individuele mieren niet direct de ene locatie met de andere vergelijken, zoals eerder gedacht. “Als mieren een nest bezoeken” – suggereert Robinson, “moeten ze simpelweg beslissen of het goed genoeg is”. Als dit zo is, gaan ze terug om een andere scout te halen om te kijken. Als de nest niet goed genoeg is, kijkt de individuele scout verder. Als genoeg scouts elkaar tegenkomen op een locatie is dit het beslispunt. De scouts hebben quorum bereikt, en nu is de tijd om erin te trekken.

Mijn Commentaar: Helaas is het met mensen allemaal veel moeilijker en oneerlijker.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: We Kunnen Ons Niet Verenigen Maar We Moeten Wel
Laitman.nl Artikel: Mensheid Is Net Als Vissen Die Vastzitten In Het Net Van De Natuur

Engelstalig:
Interview with the Future: “The Recognition of Evil”
Attaining the Worlds Beyond: “Eradicating Egoism”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed