Hoe Uit De Duisternis Naar Het Licht Te Gaan?

mans2520relationship2520with2520the2520creator2520is25Een vraag die ik gekregen heb: Hoe kan men het hele systeem van de werkelijkheid onthullen en de juiste calculaties maken? Tenslotte kunnen zelfs natuurkundigen met al hun moderne computers, niet de exacte locatie van een elektron de eerst volgende miliseconde bepalen. En wat betekent het om volkomen het universum te ontdekken?

Mijn Antwoord: Natuurlijk kunnen de wetenschappers die binnenin de materie werkzaam zijn, niet weten wat er het volgende moment zal gebeuren. Dit is voornamelijk het geval, als ze zo diep in hun studie graven, dat de grens tussen de materie, golven en andere vormen van het bestaan, vervaagt; en zij verward worden door concepten zoals tijd, beweging en ruimte. Bij deze grens, houden onze zintuigen er mee op om verschijnselen waar te nemen.

De ware werkelijkheid wordt onthuld in de vorm van de krachten die de Natuur besturen. Deze positieve en negatieve krachten, komen bijeen bij hun bron, genoemd de Hoogste Kracht. De kennis erover geeft ons de basis om correcte berekeningen te maken.

Onze wereld is een gevolg van de krachten die er van boven af, naar toe dalen. Daarom zullen we altijd hier in het duister blijven, als we niet naar een hoger niveau stijgen. We zullen nooit weten waarom iets gebeurt zoals het gebeurt, en we zullen altijd fouten maken! En door deze fouten, zullen we niet eens begrijpen waar we de fout in gaan.

Echter, als we op de correcte wijze in deze wereld wensen te bestaan, zoals het van de Natuur geëist wordt, zullen we het alleen voor elkaar kunnen krijgen door naar de volgende gradatie te stijgen. Dit betekent het onthullen van de algemene kracht die in de Natuur actief is, en het ontdekken van het mechanisme van deze invloed op alle delen van het universum. Dat zal ons in staat stellen om elke handeling te verrichten, in balans met de allesomvattende kracht van de natuur en ook dus om een positiever leven te leiden.

Deze algemene kracht (genoemd de Hoogste Kracht of de Schepper) laat ons door middel van zijn slagen zien, dat we een onjuiste berekening hebben gemaakt, en van het spoor zijn afgeraakt. Op deze manier dwingt het ons om naar zijn gradatie te stijgen. Maar als we er niet in slagen om naar het niveau van de Hoogste Kracht te stijgen, zullen we vreselijk lijden voor ons aantreffen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Oorsprong Van Geluk
Laitman.nl Artikel: Behalve Kabbalisten Is Alles En Iedereen Engel

Engelstalig:
Laitman.com Post: The Physics Of The Upper Light
Article: “The Science of Kabbalah – A Method for Researching Man”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed