Hoe Het Punt In Je Hart Te Ontwikkelen

writeEen vraag die ik heb ontvangen: Wat is de vereniging van de punten in het hart, die we proberen te bereiken?

Mijn Antwoord: Als een verlangen naar schenking, genoemd het punt in het hart, in een persoon verschijnt, wordt het in de eerste instantie bestuurd door het verlangen om genot te ontvangen. Dus voor nu, bevindt het verlangen om te schenken zich binnen in ons egoïstische verlangen om te ontvangen, en dit is waarom het een “punt in het hart” genoemd wordt.

De vereniging van de punten in het hart, die wij proberen te bereiken, is de vereniging van onze verlangens om te schenken. Je moet jouw punt met de andere punten verenigen opdat jullie allen elkaar zullen beïnvloeden. Daarom zal jouw verlangen om te schenken boven het verlangen om te ontvangen uitstijgen.

Als we uit ons verlangen om te ontvangen komen, en een net tussen ons creëren, dat zich daar boven bevindt, zal dit net de ziel genoemd worden. Alle punten in het hart, die ik met elkaar heb verbonden, zullen mijn ziel worden. Bovendien wordt de kracht van de ziel bepaald, door mijn verbinding met anderen en in hoeverre ik aan hen wens te geven.

Als we het verlangen om genot te ontvangen beïnvloeden door de kracht van het Licht, zal dit verlangen niet in staat zijn om onze vooruitgang te verstoren, aangezien het geen contact heeft met het Licht. En dan kunnen we ons punt in het hart hoger verheffen. Dit wordt genoemd “de uittocht uit de verbanning”.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed