Het Verschil Tussen Deze Crisis En De Eerdere Crises

wordsEen vraag die ik gekregen heb: Wat is een reguliere crisis en op welke manier verschilt de huidige crisis van de eerdere crises?

Mijn Antwoord: Een gewone, reguliere, klassieke crisis wordt veroorzaakt door overproductie, waar een daling in de vraag, een daling in productie veroorzaakt, die resulteert in een stijging van werkloosheid en een afname in inkomsten. Dit veroorzaakt een verdere daling in de vraag. Het ene ding leidt naar het andere, totdat deze neerwaartse spiraal zich in één punt samentrekt.

De huidige crisis is anders, omdat het niet veroorzaakt werd door overproductie, maar door de onthulling van ons globale egoïsme. We hebben het plafond bereikt van onze individuele egoïstische ontwikkeling, en de enige manier waarop we ons vanaf hier kunnen ontwikkelen is door de verbinding tussen ons te verbeteren, in plaats van individueel te vorderen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Een Negatieve Openbaring Van De Spiritualiteit
Laitman.nl Artikel: De Globale Crisis Zijn De Persweeën Van De Nieuwe Wereld
Laitman.nl Artikel: Het Is Onmogelijk Te Ontkomen Aan Het Wereldwijde Egoïsme

Engelstalig:
Kabbalah Revealed: Chapter 6: “The Dark Before the Dawn”
Lecture in Arosa – Lesson 1

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed