Het Verhaal Over Jan Mondaal En De Globale Onderlinge Afhankelijkheid

manJan Mondaal begon zijn dag met het wakker worden, wegens het geluid van zijn wekker (gemaakt in Japan). Terwijl koffie aan het druppen was in het koffiezetapparaat (gemaakt in China), schoor hij zichzelf met zijn scheermes (gemaakt in Hong Kong). Hij deed daarna zijn onderbroek (gemaakt in Sri Lanka) aan, daarna zijn spijkerbroek (gemaakt in Singapore) en sportschoenen (gemaakt in Korea).

Nadat hij zijn ontbijt klaar had, gemaakt met zijn toaster (gemaakt in India), nam hij zijn rekenmachine (gemaakt in Mexico) om te zien wat zijn budget voor de dag was. Na de tijd op zijn horloge (gemaakt in Taiwan) te hebben vergeleken met de tijd op de radio (gemaakt in Roemenië), stapte hij zijn auto in (gemaakt in Duitsland), gooide hij er benzine (gemaakt in Saudi-Arabië) in en ging op zoek naar goed betaalde Nederlandse baan.

Toen hij weer thuis was, na een onsuccesvolle dag, zat Jan achter zijn computer (gemaakt in Maleisië) om even te ontspannen. Hij deed zijn slippers aan (gemaakt in Brazilië), nam wat wijn (gemaakt in Frankrijk) en deed zijn tv (gemaakt in Indonesië) aan, en vroeg zich af waarom hij geen goedbetaalde baan in Nederland kan vinden. Hij dacht er aan om te verhuizen naar zijn neef in Amerika. Misschien dat de Amerikaanse president – gemaakt in Kenia – hem kan helpen!

Mijn Commentaar: En als Jan de onderdelen van alle boven genoemde producten zou onderzoeken, zou hij beseffen dat er bij de productie alle landen in de wereld betrokken waren!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Landen Beginnen Een Wereldwijde Handelsoorlog
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Een Negatieve Openbaring Van De Spiritualiteit
Laitman.nl Artikel: Laten We De Kraan Van Liefde Voor Elkaar Openzetten

Engelstalig:
Kabbalah Today Article: “The Financial Crisis: Diagnosis and Cure”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed