Het Doel Van Het Universum

drugsHet algemene doel van het hele universum is dat de mensheid de toestand bereikt, waar alle mensen als één familie zijn. Iedereen zal rekening houden met anderen en garant zal staan voor iedereen anders.

Een van de dingen die hiervoor zal zorgen is de druk vanuit de Hoogste Natuur Wet, die op dit moment geopenbaard wordt. Het is de wet van iedereens universele verbinding en afhankelijkheid van elkaar.

Maar dit zal niet de enige reden zijn. Het zal ook gebeuren omdat als mensen het niveau bereiken van wederzijdse schenking, zij het zullen willen om de overgang te maken naar het andere soort relaties, die van “liefde voor de ander”. Mensen zullen dit zelf, bewust wensen.

De Natuur regeert het levenloze, vegetatieve en dierlijke niveau en houdt ze in balans, zodat ze in wederzijdse harmonie zijn. Dit is waarom alle dingen in de Natuur alleen dat consumeren wat nodig is om ze in het leven te houden. De mens, moet echter dezelfde wederzijdse balans met de Natuur bereiken door middel van bewuste deelnamen. De mens moet de structuur van het universum en zijn eenheid bestuderen, om gelijkwaardig te worden aan de Natuur. Hij zal het dan echt waard zijn om de “mens” genoemd te worden (Adam in het Hebreeuws, wat afstamt van het woord Dommeh – gelijk aan de Schepper).

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.nl Artikel: Eenheid Tussen Mensen Is Uniek In De Natuur
Laitman.nl Artikel: Ke Bent Verantwoordelijk Voor Alle Misdaden In De Wereld
Laitman.nl Artikel: Wat Is Balans In De Natuur?

Engelstalig:
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: 2. Some Basics.”To Receive—Discover the Force of Giving”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: